Diensten en services

Diensten en services

Diensten en services Het Andere Wonen Leeuwarden
Naast de dagelijkse zorg bieden we u diensten en services die vooral gericht zijn op uw welzijn. Bij Het Andere Wonen Leeuwarden kijken wij graag naar diensten en services die passen bij uw behoefte. Uiteraard bepaalt u zelf, volgens eigen regie of u daadwerkelijk deze activiteiten afneemt. Uiteraard kan het ook verschillen waar deze plaatsvinden, dit kan zijn in uw eigen woning, de gemeenschappelijke ruimten of de tuin.

Waar kunt u aan denken
Als team Het Andere Wonen Leeuwarden kijken we naar de vraag en behoeften van onze bewoners. Daarmee gaan wij creatief aan de slag om op zoveel mogelijke manieren u in uw behoeften te voorzien. Door dit zo goed en passend mogelijk te doen dragen we bij aan een beter welzijn. Het aanbod van onze diensten en services zal dus wisselend zijn om continu aan te sluiten op uw wensen.

Denk aan wassen van kleding, schoonmaken van uw appartement, opvang van uw partner, dagbesteding, samen eten koken en samen eten, hondenuitlaatservice, werken in de tuin etcetera.

“Mijn hondje mocht mee naar dit appartement. Ik kan hem niet meer uitlaten, maar met de uitlaatservice wordt dit geregeld.”

Samenwerken
Het team van Het Andere Wonen Leeuwarden kijkt met de vrijwilligers,
de familie en een aantal leveranciers hoe zij het beste kunnen voorzien in de diensten en services die u vraagt.
Zo kunnen zij u ook meer bieden, door een goede samenwerking met diverse partijen in de wijk.

Heeft u een vraag over Het Andere Wonen Leeuwarden?