Samen lukt alles beter!

In 2018 zijn we in contact gekomen met Het Andere Wonen. Zomaar ergens op een mooie zomer avond op de camping. Na de eerste gesprekken werd het enthousiasme alleen maar groter; dit is wat ik wil , zoals het hoort, wat ik zelf zou willen als ik zorg nodig heb. Een veilig en comfortabel (t)huis creëren voor bewoners met de diagnose dementie of een andere zorgvraag.
Een kleinschalige woonvorm waar we het hebben over Individuele aandacht, eigen regie en kwaliteit van zorg. Samen kijken naar de mogelijkheden. Want samen lukt alles beter.

Wie ben ik
Ik ben Martha Rauwerda ondertussen 52 jaar
Al vele jaren werkzaam binnen de zorgsector als BIG geregistreerd verpleegkundige. Met werkervaring in de ouderen(somatiek en PG) en gehandicapten zorg.
Ik ga samen met mijn 2 meiden van 18 jaar (die allebei een zorgopleiding doen ) wonen op de locatie met als mooie combi wonen en werken.

Op de achtergrond maar daardoor niet minder belangrijk staat mijn vriend Henk Ketting die vooral voor de bewoners erg belangrijk wordt. Henk wordt de huismeester op het vliet en zal het aanspreekpunt zijn voor hand en span diensten in en rondom onze mooie locatie.

Samen lukt alles beter en samen met alle medewerkers en toekomstige bewoners van Het Andere Wonen Leeuwarden zorgen we voor een mooie woonlocatie aan de rand van het centrum aan het Vliet.

“Samen lukt alles beter”
Wilt u meer weten over ons?
Stuur ons uw vraag.